Известие

Collapse
No announcement yet.

Централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мама му стара мойта тема за жабарски историйки продължава Нищо му стана на централното, като го заключа с копчето на ключа се заключват и веднага отключват вратите а като врътна с ключа от шофьорската врата се заклуват вратите ( от дясната незнам дали ставаше).. често срещан проблем но на мен за първи път ми се случва. Имате ли си наидея как се оправя, сложно, ли е че и да си призная ме е страх да я карам на "майстор"
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

машинката е ако ти прави този проблем
      ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
      ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

машинката е ако ти прави този проблем
        ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
        ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

ама в всяка врата ли има машинка и ако е така има ли начин да се разбере в коя е проблема
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от TaNo
            ама в всяка врата ли има машинка и ако е така има ли начин да се разбере в коя е проблема
            Мисля , че за централното е в задна лява врата Една е
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
            Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o
              Бахти и логиката в задната врата само да не ме базикаш ий тея дни ще провера колко струва машинката и после ще търса техник да види дали в нея е проблема
              landikar

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o
                Бахти и логиката в задната врата само да не ме базикаш ий тея дни ще провера колко струва машинката и после ще търса техник да види дали в нея е проблема
                Така мисля , не съм сигурен
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

И какво стана в крайна сметка , оправиха ли се нещата, какво и беше ( разпитвам защото и на наща се случи нещо подобно с 1 от вратите само дето тя се се заключва само с натиск а иначе нито от копчето нито с ключа не мръдва.. )
                  Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 2001

Comment

Първоначално публикувано от purko
                    И какво стана в крайна сметка , оправиха ли се нещата, какво и беше ( разпитвам защото и на наща се случи нещо подобно с 1 от вратите само дето тя се се заключва само с натиск а иначе нито от копчето нито с ключа не мръдва.. )
                    Ми пре тебе май ще стане с леко навиване или отвъртане, просто трябва да си го реголираш
                    landikar

Comment

Working...
                    X